Kmetija: Med Nino in Ambrožem je očitno tokrat zares konec, to sta sedaj naredila

Foto: Instagram
Foto: Instagram
To sta naredila na družbenih omrežjih.
Oglej si celoten članek

Že pred novim letom je Ambrož Vahen Kralj povedal, da sta se z Nino Radi, ki jo je spoznal v šovu Kmetija, razšla. Nina je takrat medijem prodajala zgodbo, da ni tako in da sta le vrgla kost za glodanje, obenem pa namignila, da vse le ni tako rožnato, ker Ambrož drugim dekletom rad napiše kakšno sporočilo.

Novega leta nista praznovala skupaj in Ambrož je objavljal vse več šal na račun Nininega ljubosumja. Več o tem TUKAJ. Še včeraj nam je dejal, da imata krizo, le nekaj ur pozneje pa sta očitno sklenila, da nista za skupaj. Iz njunih profilov na Instagramu so izginile vse skupne fotografije, Ambrož pa je objavil: "Je rekel enkrat en kmet: 'Ljubezen mine, hektarji ostanejo.' Ma jaz niti hektarjev nimam."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 3

  • 00:15 12. Januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m

  • 16:34 11. Januar 2022.

    Ta ženska ni normalna, preveč je posesivna in ljubosumna. Bejži od nje

  • 11:52 11. Januar 2022.

    Ne skrbi, če nimaš hektarjev. Ostanejo ti hektolitri.

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.