Magazin > VIP
50124 ogledov

Kmetija: Ambrož Vahen Kralj se s takšnim humorjem loteva ljubezenske krize

Nina Radi
1/2
Instagram
To nam je o zvezi z Nino Radi povedal Ambrož Vahen Kralj.

Tik pred novim letom je odjeknila novica, da sta se Nina Radi in Ambrož Vahen Kralj, ki sta se spoznala v šovu Kmetija, razšla. To je mediju zaupal Ambrož, Nina pa je zatrjevala, da sta še skupaj. "To je nateg. Eden govori tako, drugi tako. Vržeš kost. Seveda imava kdaj kakšno nesoglasje, ker Ambrož rad napiše kaj drugim dekletom. Da bi se za vedno razšla, pa ne drži,“ je takrat povedala za Žurnal24.

Par je božič preživel skupaj, v novo leto pa nista skočila z roko v roki. Na družbenih omrežjih oba objavljata "zgodbe", a na nobeni že lep čas nista bila skupaj. Ambrož je celo objavil nekaj fotografij (v galeriji) in video (glej spodaj), s katerimi se norčuje iz Ninine izjave, da rad všečka fotografije drugih deklet in jim tudi kaj napiše. 

"Samim sebi," nam je odgovoril na vprašanje, komu so te objave namenjene, in dodal, da imata z Nino "krizico". "Več ne bom komentiral. S to temo se nočem izpostavljati v javnosti,“ je še dodal. Na direktno vprašanje, ali sta v stikih in trenutno še par, je dejal: "Na to ne bom odgovoril.“

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by DOZA TINEJDZERA (@doza.tinejdzera)

Komentarjev 1
  • Avatar Tammliola
    Tammliola 00:16 12.januar 2022.

    Dobrodošli v najboljši intimni klub - - Se︆︆ns︆︆to︆︆s︆︆.︆︆C︆︆o︆︆m