Kmetija: Napol gole tekmovalke obnorele moške

Foto: POP TV kmetija2017 Foto: POP TV kmetija2017 Foto: POP TV kmetija2017 Foto: POP TV kmetija2017
"Taka ritka ti da užitka."
Oglej si celoten članek

Glava družine mlinarjev, Damijan, je zelo razveselil svoja dekleta. Poleg nujnih stvari je namreč kupil tudi šampon in milo.
Odkar so tekmovalci vstopili v šov, se niso mogli pošteno umiti, zato so bile tega darila še zlasti vesela dekleta. Zvečer so se v kopalkah skupaj umivala na terasi, kar je zelo razveselilo moške v skupine, še zlasti pa Borisa, ki je zakričal: "Wow, to ti da adrenalina. /.../ U, kaka ritkica. Taka ritka ti da užitka.“

Ostali moški, razen Damijana, ki se je ukvarjal z ognjem, so dogajanje spremljali, niso bili pa tako glasni kot Boris, ki pravi, da tako kot vsak drugi normalni moški rad pogleda "žensko postavico.“ Mitja je le dodal, da seveda rad vidi dekleta v kopalkah, kaj več pa si od svojih sotekmovalk ne želi.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 90

  • 22:19 8. Oktober 2017.

    Ne bi se mi dvignu na ta dva odojka tud če požrem ves šnopc na svetu kar ga je...

  • 13:24 8. Oktober 2017.

    Kriza.

  • 12:18 8. Oktober 2017.

    Ubogi moski na umu,da jih privlaci taksno telo.Zamascene,zapuscene,odvratne debele ufff....to sploh ni podobno zenski.In kaksne prehranjevalne navade in odnos do …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.