Kmetija: Nov začetek: Faki Barbaro hudo kaznoval

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Kmetija: Nov začetek. Med novo glavo družine in Barbaro je že počilo.
Oglej si celoten članek

Izpadla Maruša je za novo glavo družine postavila Fakija, ki je za druga dva člana gospode imenoval Jacqueline in Miho. Za služabnico pa si je zaželel Barbare. "To osebo smo izbrali na podlagi tega, ker je govorila, da rada dela. Mi imamo tam veliko dela,“ je Faki Barbari razložil svoj izbor.

Barbara pa se mu je postavila po robu in nalogo zavrnila, ker je pretekli teden ni spoštoval. Med drugim jo je primerjal s kravo in v areni izjavil, da ji ni mogoče zaupati.

Faki je Barbarino neposlušnost takoj kaznoval. Tekmovalka bo morala dva dni stradati, kljub temu pa opravljati vsa hlapčevska opravila. "Vse bom delala, ni panike. Raje delam z živalmi kot s takimi ljudmi, kot si ti,“ je Fakiju, ki je ostale opozoril, naj mu povedo, če jo bodo videli jesti, zabrusila nazaj.

Faki se je do nekdanje gospode sicer začel zaničevalno obnašati takoj po Marušinem pismu. "Kaj še čakate, hlapci. Poberite se. Tam so vrata,“ jim je rekel in dodal: "Upam, da nisi česa ukradla, Barbara.“

"Ne morem verjeti, da je nekdo tako grd,“ pa je Barbara, ki je družino vodila pretekli teden, pokomentirala vedenje nove glave družine.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 26

  • 07:12 3. November 2015.

    fajn poživitev a ne? ;)

  • 19:27 2. November 2015.

    Naj se spelje s kmetije domov k Maruši jokcat. Pa naj tam svoj bosanski ego ven duva ! Bljaaak od …

  • 15:51 2. November 2015.

    NAJ ZMAGA SLOVENC.....ne glupan busanc....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.