Magazin > Film & Glasba & TV
70 ogledov

Kmetija: Nov začetek: Faki Barbaro hudo kaznoval

barbara Planet TV
Kmetija: Nov začetek. Med novo glavo družine in Barbaro je že počilo.

Izpadla Maruša je za novo glavo družine postavila Fakija, ki je za druga dva člana gospode imenoval Jacqueline in Miho. Za služabnico pa si je zaželel Barbare. "To osebo smo izbrali na podlagi tega, ker je govorila, da rada dela. Mi imamo tam veliko dela,“ je Faki Barbari razložil svoj izbor.

Barbara pa se mu je postavila po robu in nalogo zavrnila, ker je pretekli teden ni spoštoval. Med drugim jo je primerjal s kravo in v areni izjavil, da ji ni mogoče zaupati.

Faki je Barbarino neposlušnost takoj kaznoval. Tekmovalka bo morala dva dni stradati, kljub temu pa opravljati vsa hlapčevska opravila. "Vse bom delala, ni panike. Raje delam z živalmi kot s takimi ljudmi, kot si ti,“ je Fakiju, ki je ostale opozoril, naj mu povedo, če jo bodo videli jesti, zabrusila nazaj.

Faki se je do nekdanje gospode sicer začel zaničevalno obnašati takoj po Marušinem pismu. "Kaj še čakate, hlapci. Poberite se. Tam so vrata,“ jim je rekel in dodal: "Upam, da nisi česa ukradla, Barbara.“

"Ne morem verjeti, da je nekdo tako grd,“ pa je Barbara, ki je družino vodila pretekli teden, pokomentirala vedenje nove glave družine.

Komentarjev 26
 • Avatar mike1968
  mike1968 07:12 03.november 2015.

  fajn poživitev a ne? ;)

 • Mrcina 19:27 02.november 2015.

  Naj se spelje s kmetije domov k Maruši jokcat. Pa naj tam svoj bosanski ego ven duva ! Bljaaak od človeka ! Fuuuuj ! Barbi, na polno mu najedaj mu živce, pa jej, kljub temu ! Domov pošljite tega idiota ...prikaži veča ! Fuuuj od človeka, če se temu stvoru sploh lahko reče človek. Zate Maruša pa ne vem, kaj razmišljaš in kam gledaš da tega ne vidiš .Fuuuj !!!

 • patron 15:51 02.november 2015.

  NAJ ZMAGA SLOVENC.....ne glupan busanc....