Kmetija: Nov začetek: Ganna se je mentorici zlagala v obraz

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Pri tedenski nalogi je zmagala Klavdijina skupina.
Oglej si celoten članek

Mentorja sta odločila, da je ta teden varna skupina, ki ji je poveljevala Klavdija. To pomeni, da se bosta morali v areni pomeriti Nastja in Zara.

Sicer pa sta obe skupini delali napake. Tako Ganna kot tudi Klavdija svojim podložnikom nista povedali, da morajo biti drevesne jame kvadratne oblike in da morajo v njih zrahljati zemljo. Odločilo je torej kuhanje žganja.

Klavdijina ekipa je pridelala 18 litrov, Gannina 15. Ganna je sicer mentorjema povedala, da so tri steklenice izginile in da ne ve, zakaj je njihovo žganje belo. "Pri žganju me ni bilo. Sem pakirala za domov,“ se je izgovarjala. To ne drži, na kar je opozorila tudi Adriana. "Mentorici si se zlagala v obraz,“ jo je napadla.

Spomnimo. Ganna je bila, ko je izvedela, da bodo kuhali žganje, presrečna. Večkrat je poudarila, da je to počela že večkrat in tekmovalcem dala navodila. Še dan pred prihodom mentorice je Klavdiji povedala, da so do 2. ure zjutraj kuhali žganje in da je zato neprespana.


Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.