Magazin
30 ogledov

Kmetija: Nov začetek: Ganna se je mentorici zlagala v obraz

knz, žganje Planet TV
Pri tedenski nalogi je zmagala Klavdijina skupina.

Mentorja sta odločila, da je ta teden varna skupina, ki ji je poveljevala Klavdija. To pomeni, da se bosta morali v areni pomeriti Nastja in Zara.

Sicer pa sta obe skupini delali napake. Tako Ganna kot tudi Klavdija svojim podložnikom nista povedali, da morajo biti drevesne jame kvadratne oblike in da morajo v njih zrahljati zemljo. Odločilo je torej kuhanje žganja.

Klavdijina ekipa je pridelala 18 litrov, Gannina 15. Ganna je sicer mentorjema povedala, da so tri steklenice izginile in da ne ve, zakaj je njihovo žganje belo. "Pri žganju me ni bilo. Sem pakirala za domov,“ se je izgovarjala. To ne drži, na kar je opozorila tudi Adriana. "Mentorici si se zlagala v obraz,“ jo je napadla.

Spomnimo. Ganna je bila, ko je izvedela, da bodo kuhali žganje, presrečna. Večkrat je poudarila, da je to počela že večkrat in tekmovalcem dala navodila. Še dan pred prihodom mentorice je Klavdiji povedala, da so do 2. ure zjutraj kuhali žganje in da je zato neprespana.


Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.