Kmetija: Nov začetek: Maja udarila Nika?

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
Med tekmovalcema šova Kmetija: Nov začetek Majo in Nikom močno počilo. Bruno šokiran: "Ona ni čist normalna."
Oglej si celoten članek

Majo so nova pravila v šovu vrgla s tira. Prepričana je, da ji je glava družine Franc obrnil hrbet, ker je med gospodo vzel Nika, nje pa ne. 19-letnica je sedaj jezna na ves svet, tudi na svojega fanta, s katerim se sprva ni hotela pogovarjati, nato pa sta se zatekla v opazovalnico, kjer je izbruhnil prepir.

Maja je prepričana, da se Niko premalo zavzema zanjo, da je nima rad in da jo potiska v “drek”. “Kako se ti lahko z njimi zafrkavaš, smeješ in piješ, ko mene zebe? /.../ Če bi ti ležal na tistih trdih deskah, bi se pod tabo ulegla,” je Niku očitala in dodala, da ji je uničil dve leti življenja. Niko jo je skušal pomiriti, a zaman. Med pogovorom jo je celo vprašal, ali bi ga spet rada udarila. Povedal je tudi: “Dvakrat sem prišel k tebi, ti pa si me klofutala in mlatila.”

Bruno in Franc sta bila nad Majinim obnašanjem šokirana. Bruno je izjavil, da Maja ni “čist normalna”, Franc pa je povedal: “Mislil sem, da je drugačna.”

Bo njuna ljubezen preživela šov?

PREBERITE ŠE: Psihologinja o obnašanju parčkov v Kmetiji

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 2

  • 12:58 11. Oktober 2015.

    Ženska je motena in rabi pomoč.

  • 12:01 11. Oktober 2015.

    grozljivo. po hitrem postopku jo vreči ven...<br /><br />http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/144670/kmetija-prve-spremembe-analiza-v

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.