Magazin > Film & Glasba & TV
51 ogledov

Kmetija: Nov začetek: Maja udarila Nika?

maja Planet TV
Med tekmovalcema šova Kmetija: Nov začetek Majo in Nikom močno počilo. Bruno šokiran: "Ona ni čist normalna."

Majo so nova pravila v šovu vrgla s tira. Prepričana je, da ji je glava družine Franc obrnil hrbet, ker je med gospodo vzel Nika, nje pa ne. 19-letnica je sedaj jezna na ves svet, tudi na svojega fanta, s katerim se sprva ni hotela pogovarjati, nato pa sta se zatekla v opazovalnico, kjer je izbruhnil prepir.

Maja je prepričana, da se Niko premalo zavzema zanjo, da je nima rad in da jo potiska v “drek”. “Kako se ti lahko z njimi zafrkavaš, smeješ in piješ, ko mene zebe? /.../ Če bi ti ležal na tistih trdih deskah, bi se pod tabo ulegla,” je Niku očitala in dodala, da ji je uničil dve leti življenja. Niko jo je skušal pomiriti, a zaman. Med pogovorom jo je celo vprašal, ali bi ga spet rada udarila. Povedal je tudi: “Dvakrat sem prišel k tebi, ti pa si me klofutala in mlatila.”

Bruno in Franc sta bila nad Majinim obnašanjem šokirana. Bruno je izjavil, da Maja ni “čist normalna”, Franc pa je povedal: “Mislil sem, da je drugačna.”

Bo njuna ljubezen preživela šov?

PREBERITE ŠE: Psihologinja o obnašanju parčkov v Kmetiji

Komentarjev 2
  • Majazmaja 12:58 11.oktober 2015.

    Ženska je motena in rabi pomoč.

  • Avatar mike1968
    mike1968 12:01 11.oktober 2015.

    grozljivo. po hitrem postopku jo vreči ven...http://www.publishwall.si/igi.scinkavec/post/144670/kmetija-prve-spremembe-analiza-v