Kmetija: Nov začetek: Novo tekmovalko že doletela kazen

Foto: Planet TV
Foto: Planet TV
V šov Kmetija: Nov začetek so se vselili trije novi tekmovalci, med drugim tudi 57-letna Rada, ki je ostalim kmetom takoj pokazala, da ne pozna šale. Še prvi dan se je namreč sporekla z Ganno.
Oglej si celoten članek

Novi tekmovalki, Rada in Zara, sta se morali pomeriti v metanju sekire. Ker je Rada stopila čez rdečo črto, jo je Ganna opozorila, da mora stopiti korak nazaj, saj se meje ne sme prekoračiti. Rada se je takoj razburila, kaj se oglaša. Korak nazaj je naredila šele, ko ji je Adriana, ki je v njeni ekipi, rekla, da to res ni pošteno.

Po boju, ki ga je dobila Zara, je Rada Ganni rekla, naj ji nikoli, ampak res nikoli, več nič ne reče. "Takoj, ko je prišla, sem imela občutek, da bomo imeli z njo težave," je njeno obnašanje komentirala Ganna, ki je pred vsemi tekmovalci povedala, da je prejela grožnje in Klavdiji, ki je ta teden Radina šefica, položila na srce, naj razmisli o kazni. Rada je kazen tudi dobila – morala bo očistiti stranišče. Najstarejša tekmovalka ni mogla verjeti ušesom. Bila je tako razočarana, da že razmišlja o odhodu domov.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.