Magazin
73 ogledov

Kmetija: Nov začetek: Novo tekmovalko že doletela kazen

rada, ganna Planet TV
V šov Kmetija: Nov začetek so se vselili trije novi tekmovalci, med drugim tudi 57-letna Rada, ki je ostalim kmetom takoj pokazala, da ne pozna šale. Še prvi dan se je namreč sporekla z Ganno.

Novi tekmovalki, Rada in Zara, sta se morali pomeriti v metanju sekire. Ker je Rada stopila čez rdečo črto, jo je Ganna opozorila, da mora stopiti korak nazaj, saj se meje ne sme prekoračiti. Rada se je takoj razburila, kaj se oglaša. Korak nazaj je naredila šele, ko ji je Adriana, ki je v njeni ekipi, rekla, da to res ni pošteno.

Po boju, ki ga je dobila Zara, je Rada Ganni rekla, naj ji nikoli, ampak res nikoli, več nič ne reče. "Takoj, ko je prišla, sem imela občutek, da bomo imeli z njo težave," je njeno obnašanje komentirala Ganna, ki je pred vsemi tekmovalci povedala, da je prejela grožnje in Klavdiji, ki je ta teden Radina šefica, položila na srce, naj razmisli o kazni. Rada je kazen tudi dobila – morala bo očistiti stranišče. Najstarejša tekmovalka ni mogla verjeti ušesom. Bila je tako razočarana, da že razmišlja o odhodu domov.

Dan za varen avto

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.