Kmetija: Sabina si je prislužila krono za najbolj smešno izjavo leta

Ta pevec bo na Sabino Mlakar verjetno malo jezen …
Oglej si celoten članek

Ta teden v koči v gozdu kot črni ovci v Kmetiji spita Jan in Tilen. Družbo tudi njima delajo Miha Kavčič, Sabina Mlakar in Denis Toplak, ki so se odločili, da preverijo njuno znanje v pratiki.

Denis je pomagal Janu, Simona pa Tilnu. Jan se je izkazal. Kot iz topa je izstrelil, da je cikasto govedo edino avtohtono slovensko govedo, vedel pa je tudi odgovor na vprašanje, kako se glasi latinsko ime za konja (Equus caballus). Preden je odgovoril na drugo vprašanje, pa je nanj poskusil odgovoriti Tilen, a je Miha besedo dal Sabini. "Stavros,“je izjavila nekdanja tekmovalka Kmetije in vse okoli sebe spravila v smeh.

"Seveda sem moral postaviti to vprašanje, ker je to nekaj najbolj legendarnega, česar se je Sabina spomnila v svojem življenju. Gallus, gallus katalos. Hotel sem, da spet to reče, a je „pribila“ še eno hujšo. Jasmin Stavros. Ne vem, kje jih ona najde,“ je povedal Miha.

Smejalo pa se ni le Janu in Tilnu, ampak tudi Luki, ki je s pomočjo Denisovih namigov, ki jih je od njega podedoval po njegovi izločitvi, prišel do vstopnice za finalni teden.

Video Kmetija: Po fačuziju ta tekmovalka s še večjo blamažo!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.