Magazin > Film & Glasba & TV
40172 ogledov

Kmetija: Sabina si je prislužila krono za najbolj smešno izjavo leta

kmetija_2019
Ta pevec bo na Sabino Mlakar verjetno malo jezen …

Ta teden v koči v gozdu kot črni ovci v Kmetiji spita Jan in Tilen. Družbo tudi njima delajo Miha Kavčič, Sabina Mlakar in Denis Toplak, ki so se odločili, da preverijo njuno znanje v pratiki.

Denis je pomagal Janu, Simona pa Tilnu. Jan se je izkazal. Kot iz topa je izstrelil, da je cikasto govedo edino avtohtono slovensko govedo, vedel pa je tudi odgovor na vprašanje, kako se glasi latinsko ime za konja (Equus caballus). Preden je odgovoril na drugo vprašanje, pa je nanj poskusil odgovoriti Tilen, a je Miha besedo dal Sabini. "Stavros,“je izjavila nekdanja tekmovalka Kmetije in vse okoli sebe spravila v smeh.

"Seveda sem moral postaviti to vprašanje, ker je to nekaj najbolj legendarnega, česar se je Sabina spomnila v svojem življenju. Gallus, gallus katalos. Hotel sem, da spet to reče, a je „pribila“ še eno hujšo. Jasmin Stavros. Ne vem, kje jih ona najde,“ je povedal Miha.

Smejalo pa se ni le Janu in Tilnu, ampak tudi Luki, ki je s pomočjo Denisovih namigov, ki jih je od njega podedoval po njegovi izločitvi, prišel do vstopnice za finalni teden.

Tanja Balabanić Video Magazin Kmetija: Po fačuziju ta tekmovalka s še večjo blamažo!
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.