Kmetija: Tako eksotično zvezo ima Jan Knez

Foto: Ana Gregorič
Foto: Ana Gregorič
Že 5 let sta par, čeprav ju loči več kot 1300 kilometrov …
Oglej si celoten članek

Jan Knez, pevec in udeleženec letošnjega šova Kmetija, že 5 let uspešno vzdržuje zvezo na daljavo. Njegovo dekle je namreč Danka, spoznala pa sta se v Indiji, na potovanju, ki si ga je Jan podaril za 50. rojstni dan. Čeprav je na tem potovanju nekaj časa preživel v zaporu, zakaj, si preberite TUKAJ, pa je prav v Indiji spoznal svojo ljubezen, s katero sta par še danes.

"Enkrat na leto se odpravim na Dansko, ona pa me enkrat letno obišče v Sloveniji, skupaj pa preživljava tudi dopuste. Sva že premišljevala o selitvi, a zaenkrat jaz ne morem nikamor, ona pa zaradi službe tudi ne," je svojo ljubezen na daljavo za zurnal24.si pojasnil Jan. 
 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 5

  • 20:58 11. Oktober 2021.

    Supr sex doma rezerva v tujini

  • 23:20 10. Oktober 2021.

    Zveze na daljavo ne delujejo. Pika.

  • 14:05 10. Oktober 2021.

    Prvi mesec sem od tega preprostega spletnega gospodinjskega dela prejel 26391. To delo je na spletu in je delno ali …

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.