Kmetija: Tilen poskušal Nini ukrasti poljub, tako se je končalo

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Zdi se, da je do ušes zaljubljen.
Oglej si celoten članek

Foto: POP TV nina radi, tilen brglez 23-letni tekmovalec šova Kmetija, Tilen Brglez, se je zagledal v deset let starejšo Nino Radi, ki smo jo spoznali v šovu Sanjski moški.

Mladenič je izjavil, da jo je bog poslal, in da se ji želi približati, ne ve pa, kako. Na koncu se je odločil, da ji razkaže posestvo. "Je taka piška, taka luštkana. Majhna, blond, tiste njene rjave oči in njena postava, melone,“ je povedal o lepi Mariborčanki.

Pogovor je nanesel na Romano, ki naj bi se po njunih besedah zagrela za Tilna. Ta je Nini razložil, da mu Romana ni všeč, ker mu je všeč ona in da si najbolj želi objema in ljubezni. 

"Ko sem ob Nini, začutim drugačno energijo, tako vročo, energično, potrebno,“ je dejal in dodal, da zbira pogum, da jo strastno poljubi. Ko ji je poskušal ukrasti poljub, je Nina skočila na noge in izjavila, da je bolje, če takoj pristopita k Romani in razčistita odnos.
Ubogega Tilna je po košarici kar malo zaskrbelo za imidž, se pa zna mladenič pošalili na svoj račun. "Prvi poljubček je bil zelo sladek, tako da komaj čakam drugega.“

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.