Magazin > VIP
14085 ogledov

Kmetija: Tilen poskušal Nini ukrasti poljub, tako se je končalo

nina radi, tilen brglez POP TV
Zdi se, da je do ušes zaljubljen.

nina radi, tilen brglez | Avtor: POP TV POP TV
23-letni tekmovalec šova Kmetija, Tilen Brglez, se je zagledal v deset let starejšo Nino Radi, ki smo jo spoznali v šovu Sanjski moški.

Mladenič je izjavil, da jo je bog poslal, in da se ji želi približati, ne ve pa, kako. Na koncu se je odločil, da ji razkaže posestvo. "Je taka piška, taka luštkana. Majhna, blond, tiste njene rjave oči in njena postava, melone,“ je povedal o lepi Mariborčanki.

Pogovor je nanesel na Romano, ki naj bi se po njunih besedah zagrela za Tilna. Ta je Nini razložil, da mu Romana ni všeč, ker mu je všeč ona in da si najbolj želi objema in ljubezni. 

"Ko sem ob Nini, začutim drugačno energijo, tako vročo, energično, potrebno,“ je dejal in dodal, da zbira pogum, da jo strastno poljubi. Ko ji je poskušal ukrasti poljub, je Nina skočila na noge in izjavila, da je bolje, če takoj pristopita k Romani in razčistita odnos.
Ubogega Tilna je po košarici kar malo zaskrbelo za imidž, se pa zna mladenič pošalili na svoj račun. "Prvi poljubček je bil zelo sladek, tako da komaj čakam drugega.“

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.