Kmetija: To je resnica o Aneti in Niku

Foto: POP TV
Foto: POP TV
Sta resničnostna zvezdnika Aneta Andollini in štirinajst let mlajši Nik Triler par?
Oglej si celoten članek

32-letna Aneta in 18-letni Nik sta v resničnostnem šovu Kmetija postala tako tesna prijatelja, da jima številni pripisujejo tudi ljubezensko razmerje, a oba trdita, da temu ni tako. To je njuna resnica.

"Sva prijatelja in res veliko stvari počneva skupaj. Tudi trenirava, saj je Nik potreboval 'brco v rit'. Včasih greva med službenim časom na kosilo, drugače pa sem samska in bo tako tudi ostalo," je izdala Andollinijeva, ki pa stvari pušča odprte: "Nikoli ne reči nikoli, Nik je kul dečko, a je pri meni trenutno čisto druga atmosfera in drugačne težave. Mogoče, če bi bila sama, tukaj pa so še moji otroci in starostna razlika med njimi in Nikom je res majhna. Čeprav leta niso tista prva ovira. Trenutno pač iščem sebe in mu nisem zmožna dati, kar bi punca fantu morala dati. Jaz se moram postaviti na svoje noge in postati neodvisna. Drži pa, da sva se z Nikom navezala, je zelo v redu oseba in s takimi ljudmi se rada družim."

Magazin Aneta iz Kmetije o zlorabi: Koža poči in 'šprica' kri, tega ne moreš skriti

Če Aneta še dopušča možnosti, pa Nik pravi, da v Aneti nikoli ni videl kaj več kot zelo dobro prijateljico: "Med nama ni nič, sva prijatelja, veliko se šaliva in se imava dobro. Nikoli nisem na to tako gledal. Ker se tako dobro razumeva, naj kar ostane tako, kot je."

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 1

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.