Kmetija: To si Aneta misli o Nikovi novi slavni punci

Foto: Saša Despot
Foto: Saša Despot
V šovu sta bila neločljiva, sedaj pa se greje v objemu druge, prav tako starejše, resničnostne zvezdnice …
Oglej si celoten članek

Aneta Andollini in Nik Triler sta bila v zadnji sezoni šova Kmetija neločljiva in skupaj prilezla celo do finala, kmalu po šovu pa so se njune poti razšle. Na veliko se je govorilo, da sta bila menda celo več kot prijatelja, a je Aneta to ves čas vztrajno zanikala. Nekaj mesecev kasneje pa je Nik ljubezen našel v objemu druge resničnostne zvezdnice, Katarine Kosem, ki je nastopila v šovu Bar. In kaj o tej zvezi pravi Aneta?

"Z Nikom nimam kontakta že od marca, pred kratkim sem opazila, da me je očitno tudi blokiral na Instagramu. Želela sem ga namreč vprašati, ali se na Kmetijo kot povratnik vrača tudi on. Ljudje prihajajo in odhajajo. Jaz sem z njim prekinila stike, ko je prestopil mejo zdravega okusa, več o tem, pa ne želim razlagati," je povedala Aneta, ki pa je veliko bolj redko besedna o Nikovi novi simpatiji: "O tem ne vem nič in me ne zanima. Če je on srečen, sem vesela in mu želim vso srečo. Punce ne poznam, Bara nisem spremljala in karkoli bom rekla, bom zgrešila."

Foto: Instagram nik triler, katarina starina

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.