Knez Albert in Charlene že dalj časa ne živita pod eno streho

Foto: Profimedia
Se obeta ločitev?
Oglej si celoten članek

Kaj se dogaja v monaški palači? Kot poroča Gala, knez Albert in njegova soproga že več mesecev ne živita pod eno streho. 41-letno princeso so na zadnjem javnem dogodku videli februarja, aprila pa je odpotovala v Afriko, kjer se bori za ogrožene vrste živali. Maja bi se morala vrniti domov, a je staknila okužbo, zaradi katere ni smela potovati. Albert je takrat skupaj z otrokoma odpotoval k Charlene, v Monako se je z dvojčkoma vrnil pred nekaj dnevi. Brez žene …

Čeprav je Charlene na družbenem omrežju delila družinski posnetek počitnic, je javnost zaskrbljena. Pod objavami uradnih dogodkov, ki se jih je Albert udeležil z dvojčkoma, so se že večkrat znašli komentarji, v katerih se sledilci sarkastično sprašujejo, ali Charlene še članica knežje družine. Gala tudi piše, da oboževalci para od dvora zahtevajo, naj povedo "resnico o Charlene“. 

Charlene in Albert bosta 1. julija praznovala deseto obletnico poroke. Do takrat se bo kneginja verjetno že vrnila k družini in utišala zlobne jezike, ki pravijo, da je uradna potrditev ločitve le še vprašanje časa.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.