Magazin > VIP
29176 ogledov

Knez Albert in Charlene že dalj časa ne živita pod eno streho

knez albert, charlene
Se obeta ločitev?

Kaj se dogaja v monaški palači? Kot poroča Gala, knez Albert in njegova soproga že več mesecev ne živita pod eno streho. 41-letno princeso so na zadnjem javnem dogodku videli februarja, aprila pa je odpotovala v Afriko, kjer se bori za ogrožene vrste živali. Maja bi se morala vrniti domov, a je staknila okužbo, zaradi katere ni smela potovati. Albert je takrat skupaj z otrokoma odpotoval k Charlene, v Monako se je z dvojčkoma vrnil pred nekaj dnevi. Brez žene …

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

A post shared by HSH Princess Charlene (@hshprincesscharlene)

Čeprav je Charlene na družbenem omrežju delila družinski posnetek počitnic, je javnost zaskrbljena. Pod objavami uradnih dogodkov, ki se jih je Albert udeležil z dvojčkoma, so se že večkrat znašli komentarji, v katerih se sledilci sarkastično sprašujejo, ali Charlene še članica knežje družine. Gala tudi piše, da oboževalci para od dvora zahtevajo, naj povedo "resnico o Charlene“. 

Charlene in Albert bosta 1. julija praznovala deseto obletnico poroke. Do takrat se bo kneginja verjetno že vrnila k družini in utišala zlobne jezike, ki pravijo, da je uradna potrditev ločitve le še vprašanje časa.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.