Knjiga Judove tokrat za otroke

Foto: Žurnal24
Foto: Žurnal24 main
Nekdanja novinarka in pisateljica Ana Jud, ki je veliko prahu dvignila s svojima knjigama Operacija Direkt in Dosje Rokomavhi, je napisala novo knjigo, ki je tokrat namenjena otrokom.
Oglej si celoten članek

Knjiga Pazi se lisice je napisana v slovenščini in angleščini. Knjiga ima po besedah avtorice izobraževalno vrednost, saj poslovni svet razlaga na otroški način.

"Idejo za takšno poslovno pravljico za otroke je v osnovi dal moj zdaj že nekdanji soprog Kristjan, soavtor knjige, ki je bil direktor v eni oglaševalski agenciji in je bil sit pritiskov lobistov. In ker so lobisti - lisica je lobistka - v Sloveniji velik problem, saj ne premorejo nikakršne poslovne kulture, sva se odločila, da zadevo predstaviva otrokom. Na primeren jezikovni način in z ilustracijami. Knjiga je primerna za male in velike, za vse starosti. Poleg tega: če se otroci dandanes že v osnovnih šolah srečujejo s kondomi in vprašanji varnega seksa, zakaj se ne bi srečevali tudi z vprašanji, zakaj je država v tako grozljivi ekonomski situaciji? Ker imava dve majhni punčki, pa to zagotovo ni zadnja knjiga za otroke izpod mojih ali najinih prstov,“ pravi Judova.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.