Magazin > VIP
110 ogledov

Knjiga Judove tokrat za otroke

pazi se lisice Žurnal24 main
Nekdanja novinarka in pisateljica Ana Jud, ki je veliko prahu dvignila s svojima knjigama Operacija Direkt in Dosje Rokomavhi, je napisala novo knjigo, ki je tokrat namenjena otrokom.

Knjiga Pazi se lisice je napisana v slovenščini in angleščini. Knjiga ima po besedah avtorice izobraževalno vrednost, saj poslovni svet razlaga na otroški način.

"Idejo za takšno poslovno pravljico za otroke je v osnovi dal moj zdaj že nekdanji soprog Kristjan, soavtor knjige, ki je bil direktor v eni oglaševalski agenciji in je bil sit pritiskov lobistov. In ker so lobisti - lisica je lobistka - v Sloveniji velik problem, saj ne premorejo nikakršne poslovne kulture, sva se odločila, da zadevo predstaviva otrokom. Na primeren jezikovni način in z ilustracijami. Knjiga je primerna za male in velike, za vse starosti. Poleg tega: če se otroci dandanes že v osnovnih šolah srečujejo s kondomi in vprašanji varnega seksa, zakaj se ne bi srečevali tudi z vprašanji, zakaj je država v tako grozljivi ekonomski situaciji? Ker imava dve majhni punčki, pa to zagotovo ni zadnja knjiga za otroke izpod mojih ali najinih prstov,“ pravi Judova.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.