Knjigo le še pili

Foto: Žurnal24 Tjaša pravi, da bi se z veseljem poročila.
Zdaj že nekdanja miss Universe Tjaša Kokalj je v soboto predala lepotno krono svoji naslednici in si ob tem tudi malo oddahnila.
Oglej si celoten članek

Čeprav je za njo čudovito leto, ki ga je maksimalno izkoristila, si bo dolgonoga lepotica zdaj vzela malce več časa zase in se posvetila drugim stvarem, ki jo v življenju prav tako razveseljujejo in osrečujejo. Ravno je končala pisanje svoje prve knjige, ki jo zdaj še zadnjič prebira in vnaša popravke. "Zgodba je napisana. Rada bi jo izdala v poletnih mesecih, zato je zdaj pilim in izboljšujem. Saj veste, kako je to, o zlobnih jezikih in zavistnih ljudeh. Menim, da bom knjigo dala od sebe, ko bom z njeno vsebino, slogom pisanja stoodstotno zadovoljna. Takrat mi zlobni komentarji ne bodo prišli do živega, saj bom v kakovost prepričana," je povedala Tjaša.

Zgodba pripoveduje o enem letu življenja dekleta, ki dobi laskavi naziv miss. Okvirna vsebina je podobna njenemu letu, ki se je izteklo, osebe in vsebina pa so čista fikcija. Poleg pisateljevanja pa se bo Tjaša posvetila še študiju, manekenstvu pa tako za zraven.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.