Magazin > VIP
20 ogledov

Knjigo le še pili

Tjaša pravi, da bi se z veseljem poročila. Žurnal24 main
Zdaj že nekdanja miss Universe Tjaša Kokalj je v soboto predala lepotno krono svoji naslednici in si ob tem tudi malo oddahnila.

Čeprav je za njo čudovito leto, ki ga je maksimalno izkoristila, si bo dolgonoga lepotica zdaj vzela malce več časa zase in se posvetila drugim stvarem, ki jo v življenju prav tako razveseljujejo in osrečujejo. Ravno je končala pisanje svoje prve knjige, ki jo zdaj še zadnjič prebira in vnaša popravke. "Zgodba je napisana. Rada bi jo izdala v poletnih mesecih, zato je zdaj pilim in izboljšujem. Saj veste, kako je to, o zlobnih jezikih in zavistnih ljudeh. Menim, da bom knjigo dala od sebe, ko bom z njeno vsebino, slogom pisanja stoodstotno zadovoljna. Takrat mi zlobni komentarji ne bodo prišli do živega, saj bom v kakovost prepričana," je povedala Tjaša.

Zgodba pripoveduje o enem letu življenja dekleta, ki dobi laskavi naziv miss. Okvirna vsebina je podobna njenemu letu, ki se je izteklo, osebe in vsebina pa so čista fikcija. Poleg pisateljevanja pa se bo Tjaša posvetila še študiju, manekenstvu pa tako za zraven.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.