Ko je Harry nazadnje prišel v London, te ženske ni želel srečati ...

Foto: Profimedia
Foto: Profimedia
Princ Harry je pred dnevi za en dan pripotoval v London.
Oglej si celoten članek

Princ Harry je takoj, ko je izvedel, da je njegov oče zbolel za rakom, pripotoval v London. Prestolnico je zapustil po 24 urah, snidenje z očetom pa naj bi trajalo zgolj 45 minut! Harry se tistega dne ni sestal z bratom, s katerim sta že lep čas na bojni nogi, prav tako pa ni želel videti svoje mačehe Camille. To trdi novinarka Petronella Wyatt"Težava pri Harryju je ta, da se bori kot strahopetec in se ne želi zoprstaviti enakovrednemu nasprotniku. Ko ga sreča, pa zbeži," pravi Wyatt.

V svojih spominih je Harry zapisal, da ga je Camilla "žrtvovala", da bi izboljšala svoj imidž. Medijem naj bi posredovala zgodbice o njem in Meghan. Razkril je tudi, da sta z Willom očeta rotila, naj se ne poroči z njo. "Camillo poznam od svojega 18 leta. Ni sposobna spletkarjenja, ki ji ga je Harry pogosto očital. Na svojo škodo je nezmožna kakršnih koli spletk," pravi novinarka, ki meni, da Harryja razjeda zavist. "Zavist, ker je očetov zakon tako srečen," pravi poznavalka razmer na dvoru, ki je še pripomnila: "Zdi se, da ima Harry težave s tem, da so drugi srečni in zadnje leto je preživel tako, da je svoje najbližje delal nesrečne." Vojvoda menda kritično gleda tudi na Camillino priljubljenost. "Zdi se mi, da sta življenje kraljice v kraljevi službi in njena naraščajoča priljubljenost v tej državi preveč v nasprotju s Harryjevim grotesknim in nesmiselnim življenjem v tujini." Težke besede ...

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.