Magazin > VIP
8571 ogledov

Ko je Harry nazadnje prišel v London, te ženske ni želel srečati ...

princ harry Profimedia
Princ Harry je pred dnevi za en dan pripotoval v London.

Princ Harry je takoj, ko je izvedel, da je njegov oče zbolel za rakom, pripotoval v London. Prestolnico je zapustil po 24 urah, snidenje z očetom pa naj bi trajalo zgolj 45 minut! Harry se tistega dne ni sestal z bratom, s katerim sta že lep čas na bojni nogi, prav tako pa ni želel videti svoje mačehe Camille. To trdi novinarka Petronella Wyatt"Težava pri Harryju je ta, da se bori kot strahopetec in se ne želi zoprstaviti enakovrednemu nasprotniku. Ko ga sreča, pa zbeži," pravi Wyatt.

V svojih spominih je Harry zapisal, da ga je Camilla "žrtvovala", da bi izboljšala svoj imidž. Medijem naj bi posredovala zgodbice o njem in Meghan. Razkril je tudi, da sta z Willom očeta rotila, naj se ne poroči z njo. "Camillo poznam od svojega 18 leta. Ni sposobna spletkarjenja, ki ji ga je Harry pogosto očital. Na svojo škodo je nezmožna kakršnih koli spletk," pravi novinarka, ki meni, da Harryja razjeda zavist. "Zavist, ker je očetov zakon tako srečen," pravi poznavalka razmer na dvoru, ki je še pripomnila: "Zdi se, da ima Harry težave s tem, da so drugi srečni in zadnje leto je preživel tako, da je svoje najbližje delal nesrečne." Vojvoda menda kritično gleda tudi na Camillino priljubljenost. "Zdi se mi, da sta življenje kraljice v kraljevi službi in njena naraščajoča priljubljenost v tej državi preveč v nasprotju s Harryjevim grotesknim in nesmiselnim življenjem v tujini." Težke besede ...

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.