Ko jo zakuha kuharski mojster

Foto: Kolosej Kuharski mojster Foto: Kolosej Kuharski mojster Foto: Kolosej Kuharski mojster Foto: Kolosej Kuharski mojster Foto: Kolosej Kuharski mojster Foto: Kolosej Kuharski mojster Foto: Kolosej Kuharski mojster Foto: Kolosej Kuharski mojster Foto: Kolosej Kuharski mojster Foto: Kolosej Kuharski mojster
Jacky obožuje t.i. "visoko kuhinjo". Kuhati se je naučil sam, nadarjen je, a trmast. Spoznajte ga v komediji Kuharski mojster (Comme un Chef).
Oglej si celoten članek

Ugledni šef kuhinje Alexandre Lagarde (Jean Reno) je v hudem sporu s Stanislasom Matterjem (Julien Boisselier), z novim direktorjem skupine, ki ima v lasti njegovo restavracijo Cargo Lagarde.

Matter skuša doseči, da bi Lagade v naslednji izdaji Michelinovega vodnika izgubil eno od zvezdic, da bi ga lahko zamenjal za mlajšega, bolj "modernega" kuharja, ki prisega na kemično, molekularno in za posel precej bolj donosno kuhinjo.

Matter svoj načrt začne uresničevati z odpuščanjem Lagrdovih sodelavcev – enega za drugim … Za nameček Lagardu začne primanjkovati zamisli za jedi, ki bi jih lahko uvrstil na svoj novi jedilnik, ki naj bi ga prišli kmalu ocenjevati pisci vodnika. Zato mrzlično išče pomočnika ... in lepega dne naleti na Jackyja (Michaël Youn).

Komedija je na sporedu v ljubljanskem Koloseju in Planet Tuš Maribor.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.