Magazin > Film & Glasba & TV
21 ogledov

Ko jo zakuha kuharski mojster

Kuharski mojster
1/10
Kolosej
Jacky obožuje t.i. "visoko kuhinjo". Kuhati se je naučil sam, nadarjen je, a trmast. Spoznajte ga v komediji Kuharski mojster (Comme un Chef).

Ugledni šef kuhinje Alexandre Lagarde (Jean Reno) je v hudem sporu s Stanislasom Matterjem (Julien Boisselier), z novim direktorjem skupine, ki ima v lasti njegovo restavracijo Cargo Lagarde.

Matter skuša doseči, da bi Lagade v naslednji izdaji Michelinovega vodnika izgubil eno od zvezdic, da bi ga lahko zamenjal za mlajšega, bolj "modernega" kuharja, ki prisega na kemično, molekularno in za posel precej bolj donosno kuhinjo.

Matter svoj načrt začne uresničevati z odpuščanjem Lagrdovih sodelavcev – enega za drugim … Za nameček Lagardu začne primanjkovati zamisli za jedi, ki bi jih lahko uvrstil na svoj novi jedilnik, ki naj bi ga prišli kmalu ocenjevati pisci vodnika. Zato mrzlično išče pomočnika ... in lepega dne naleti na Jackyja (Michaël Youn).

Komedija je na sporedu v ljubljanskem Koloseju in Planet Tuš Maribor.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.