Kobe Bryant: S to domiselno tetovažo se mu je poklonila sestra

Foto: Instagram
Foto: Instagram
Sharia Washington je fotografijo svoje tetovaže objavila na Instagramu.
Oglej si celoten članek

Sharia Washington, starejša sestra tragično preminulega Kobeja Bryanta, se je s tetovažo poklonila bratu in svoji nečakinji Gianni, ki je tako kot Kobe umrla v helikopterski nesreči. 

Na lopatico si je dala vtetovirati številki, ki sta ju na svoji dresih nosila Gigi in Kobe, se pravi števili 2 in 24, okoli katerih se v obliki znaka za neskončnost vije črna mamba.


Kobeju se je s tetovažo poklonilo kar nekaj slavnih oseb, med drugim tudi košarkarški zvezdi LeBron James in  Anthony Davis, raper 2Chainz in igralec ameriškega nogometa Odell Beckham.

To je najbolj zabaven YouTubu kanal ta hip!

 

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.