Koliko stane Na zdravje!?

Foto: Žurnal24 V sobotnem Žurnalu smo že pisali o oddaji Na zdravje! v Križankah in tem, da nac
Skrivnost. Nacionalka o zneskih oddaje Na zdravje! molči.
Oglej si celoten članek

"Oddaja Na zdravje! iz Križank bo razvedrilni program RTV Slovenija stala enako, kot jo stanejo druge oddaje v tej sezoni," so nam sporočili z nacionalke. O tem, da smo do zaključka redakcije prejšnji teden ostali brez tega podatka, smo pisali v sobotnem Žurnalu.

Številka, koliko je stala petkova (oziroma katerakoli) oddaja Na zdravje!, ki jo bodo priredili v Križankah, ostaja skrivnost. Ena od naših novinark je to vprašanje na RTV Slovenija naslovila že pred meseci, a odgovora do danes še ni dobila.

"Za vsako oddajo Na Zdravje TVS kot koproducent nosi samo del stroškov, ostalo prevzema koproducent sam. Oddaja Na Zdravje! iz Križank TVS ne bo stala niti evra več, kot je koproducentski vložek v običajno oddajo. Vse ostale stroške bodo prevzeli koproducenti dogodka na lastno odgovornost. Vložek v dogodek, kot ga pričakujemo v Križankah, je velik," sta nam pojasnila koproducenta Andrej Kregar (VPK) in Jože Potrebuješ (RTV SLO).

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.