Magazin > Film & Glasba & TV
26 ogledov

Koliko stane Na zdravje!?

V sobotnem Žurnalu smo že pisali o oddaji Na zdravje! v Križankah in tem, da nac Žurnal24 main
Skrivnost. Nacionalka o zneskih oddaje Na zdravje! molči.

"Oddaja Na zdravje! iz Križank bo razvedrilni program RTV Slovenija stala enako, kot jo stanejo druge oddaje v tej sezoni," so nam sporočili z nacionalke. O tem, da smo do zaključka redakcije prejšnji teden ostali brez tega podatka, smo pisali v sobotnem Žurnalu.

Številka, koliko je stala petkova (oziroma katerakoli) oddaja Na zdravje!, ki jo bodo priredili v Križankah, ostaja skrivnost. Ena od naših novinark je to vprašanje na RTV Slovenija naslovila že pred meseci, a odgovora do danes še ni dobila.

"Za vsako oddajo Na Zdravje TVS kot koproducent nosi samo del stroškov, ostalo prevzema koproducent sam. Oddaja Na Zdravje! iz Križank TVS ne bo stala niti evra več, kot je koproducentski vložek v običajno oddajo. Vse ostale stroške bodo prevzeli koproducenti dogodka na lastno odgovornost. Vložek v dogodek, kot ga pričakujemo v Križankah, je velik," sta nam pojasnila koproducenta Andrej Kregar (VPK) in Jože Potrebuješ (RTV SLO).

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.