Kolo ni raketa, popravite ga sami

Foto: Shutterstock
Foto: Shutterstock
Predrta zračnica, zlomljen pedal ali poškodovani zobnik? Problem lahko zdaj rešite sami. Od 13. Do 18. Ure se lahko na Gospodarskem razstavišču udeležite delavnice Kolo ni raketa – Nauči se ga popraviti sam.
Oglej si celoten članek

Na popoldanskem druženju bodo na Gospodarskem razstavišču pod drobnogled vzeli vaše kolo, odgovorili na vprašanja in pokazali nekaj trikov. Vendarle kolo ni raketa in vsakdo se ga lahko nauči popraviti sam. Na sproščeni delavnici na Gospodarskem razstavišču vam bodo pokazali, kako ...

Pici Bici je namreč skupina kolesarskih entuziastov z željo promocije kolesarske kulture in kolesa kot sodobnega ter okolju precej bolj prijaznega prevoznega sredstva. Kot partnerji projekta Očistimo Slovenijo želijo predstaviti vožnjo s kolesom kot čist in neizčrpen vir zabave za kakovostno preživljanje prostega časa.

Ker s(m)o na kolesu vsak dan, v mestu in v naravi, je znanje o njegovem delovanju zelo pomembno. Še pomembnejše pa je zavedanje o morebitnih okvarah. Naučite se jih torej popraviti sami. Vstop je prost!

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.