Magazin > Film & Glasba & TV
23 ogledov

Kolo ni raketa, popravite ga sami

Kolo Shutterstock
Predrta zračnica, zlomljen pedal ali poškodovani zobnik? Problem lahko zdaj rešite sami. Od 13. Do 18. Ure se lahko na Gospodarskem razstavišču udeležite delavnice Kolo ni raketa – Nauči se ga popraviti sam.

Na popoldanskem druženju bodo na Gospodarskem razstavišču pod drobnogled vzeli vaše kolo, odgovorili na vprašanja in pokazali nekaj trikov. Vendarle kolo ni raketa in vsakdo se ga lahko nauči popraviti sam. Na sproščeni delavnici na Gospodarskem razstavišču vam bodo pokazali, kako ...

Pici Bici je namreč skupina kolesarskih entuziastov z željo promocije kolesarske kulture in kolesa kot sodobnega ter okolju precej bolj prijaznega prevoznega sredstva. Kot partnerji projekta Očistimo Slovenijo želijo predstaviti vožnjo s kolesom kot čist in neizčrpen vir zabave za kakovostno preživljanje prostega časa.

Ker s(m)o na kolesu vsak dan, v mestu in v naravi, je znanje o njegovem delovanju zelo pomembno. Še pomembnejše pa je zavedanje o morebitnih okvarah. Naučite se jih torej popraviti sami. Vstop je prost!

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.