Komentarji na Majin nastop

Foto: Žurnal24 Maja je naredila dober vtis. (Foto: Boštjan Tacol) Foto: Žurnal24 komentar Maja Keuc Eurosong Foto: Žurnal24 komentar Maja Keuc Eurosong Foto: Žurnal24 komentar Maja Keuc Eurosong Foto: Žurnal24 komentar Maja Keuc Eurosong Foto: Žurnal24 komentar Maja Keuc Eurosong Foto: Žurnal24 komentar Maja Keuc Eurosong Foto: Žurnal24 komentar Maja Keuc Eurosong Foto: Žurnal24 komentar Maja Keuc Eurosong Foto: Žurnal24 komentar Maja Keuc Eurosong Foto: Žurnal24 komentar Maja Keuc Eurosong Foto: Žurnal24 komentarji Maja Keuc Eurosong Foto: Žurnal24 komentarji Maja Keuc Eurosong Foto: Žurnal24 komentarji Maja Keuc Eurosong Foto: Žurnal24 Maja Keuc Foto: Žurnal24 Maja Keuc Foto: Žurnal24 Maja Keuc Foto: Žurnal24 Maja Keuc
Po prvem Majinem nastopu v Düsseldorfu so začeli deževati prvi komentarji. Naša predstavnica od tujih oboževalcev dobiva pohvale, nekateri so ji že obljubili 12 točk.
Oglej si celoten članek

Slovenska predstavnica letošnjega Eurosonga je v Düsseldorfu komaj dva dni, pa se o njej že na veliko govori. No, vsaj na uradni spletni strani www.eurovision.tv, kjer so mnogi oboževalci že izrazili svoje pozitivno mnenje o Maji. "Če ne bo med prvimi tremi, potem je to dokaz, da glasba na tem tekmovanju ne šteje več. Noro dober vokal, dinamična pesem," je le eden od številnih komentarjev. Mnogi so nad Majo in njenim vokalom tako navdušeni, da so že obljubili 12 točk.

Med plazom čestitk in pohval pa se vedno najdejo izjeme. Ena izmed njih prihaja iz Azerbajdžana. Komentator ERIC-NICATazeri je imel veliko povedati čez Majino pesem, zapisal je, da si Maja finala in zmage ne zasluži. Njegov komentar so že umaknili, Fendjuliy pa mu je uspel odgovoriti: "Kako lahko odločaš o tem, kdo si zasluži in kdo ne? Pesem je precej zanimiva in če je še nastop odličen, zakaj ne bi mogli zmagati?"

Več komentarjev na Majino pesem in njen prvi nastop preberite v zavihku Galerija.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.