Magazin > Film & Glasba & TV
18 ogledov

Komentarji na Majin nastop

Maja je naredila dober vtis. (Foto: Boštjan Tacol)
1/18
Žurnal24 main
Po prvem Majinem nastopu v Düsseldorfu so začeli deževati prvi komentarji. Naša predstavnica od tujih oboževalcev dobiva pohvale, nekateri so ji že obljubili 12 točk.

Slovenska predstavnica letošnjega Eurosonga je v Düsseldorfu komaj dva dni, pa se o njej že na veliko govori. No, vsaj na uradni spletni strani www.eurovision.tv, kjer so mnogi oboževalci že izrazili svoje pozitivno mnenje o Maji. "Če ne bo med prvimi tremi, potem je to dokaz, da glasba na tem tekmovanju ne šteje več. Noro dober vokal, dinamična pesem," je le eden od številnih komentarjev. Mnogi so nad Majo in njenim vokalom tako navdušeni, da so že obljubili 12 točk.

Med plazom čestitk in pohval pa se vedno najdejo izjeme. Ena izmed njih prihaja iz Azerbajdžana. Komentator ERIC-NICATazeri je imel veliko povedati čez Majino pesem, zapisal je, da si Maja finala in zmage ne zasluži. Njegov komentar so že umaknili, Fendjuliy pa mu je uspel odgovoriti: "Kako lahko odločaš o tem, kdo si zasluži in kdo ne? Pesem je precej zanimiva in če je še nastop odličen, zakaj ne bi mogli zmagati?"

Več komentarjev na Majino pesem in njen prvi nastop preberite v zavihku Galerija.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.