Komik Šarić išče službo pri Stewartu

Hrvaški komik Ivan Šarić si želi službo pri voditelju Jonu Stewartu, zato mu je poslal video.
Oglej si celoten članek

Voditelj in stand-up komik Ivan Šarić se je domislil izvirne prošnje za delo. Posnel je triminutni videoposnetek, v katerem predstavi svoje kvalitete, za katere misli, da bi ameriškega voditelja šova The Daily Show Jona Stewarta prepričale. Med drugim omeni, da bi delal kot dopisnik, ker pozna politiko, govori sedem jezikov, je zelo visok ter verjame v timsko delo. Ker pa je v Ameriki našel kar dvesto Jonov Stewartov, bodo vsi prejeli na roko napisano pismo s povezavo na videoposnetek.

Na njegovo zanimivo prošnjo, ki je bila v enem tednu predvajana več kot 260 tisočkrat, pa se je preko Twitterja že odzval eden od producentov omenjene oddaje Brian Cohen, ki mu je napisal, naj ga kontaktira. Kot dokaz je fotografijo komik objavil na svojem Facebook profilu, kje mu že čestitajo. Ali je bila to le njegova nova komična točka ali kaj drugega, pa se bo kmalu pokazalo.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.