Magazin > VIP
36 ogledov

Komik Šarić išče službo pri Stewartu

Hrvaški komik Ivan Šarić si želi službo pri voditelju Jonu Stewartu, zato mu je poslal video.

Voditelj in stand-up komik Ivan Šarić se je domislil izvirne prošnje za delo. Posnel je triminutni videoposnetek, v katerem predstavi svoje kvalitete, za katere misli, da bi ameriškega voditelja šova The Daily Show Jona Stewarta prepričale. Med drugim omeni, da bi delal kot dopisnik, ker pozna politiko, govori sedem jezikov, je zelo visok ter verjame v timsko delo. Ker pa je v Ameriki našel kar dvesto Jonov Stewartov, bodo vsi prejeli na roko napisano pismo s povezavo na videoposnetek.

Na njegovo zanimivo prošnjo, ki je bila v enem tednu predvajana več kot 260 tisočkrat, pa se je preko Twitterja že odzval eden od producentov omenjene oddaje Brian Cohen, ki mu je napisal, naj ga kontaktira. Kot dokaz je fotografijo komik objavil na svojem Facebook profilu, kje mu že čestitajo. Ali je bila to le njegova nova komična točka ali kaj drugega, pa se bo kmalu pokazalo.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.