Koncert po Pijani noči

Foto: Žurnal24
Pevka Josipa Lisac bo imela v Križankah klasični koncert, na katerem bo predstavila tudi nove pesmi.
Oglej si celoten članek
"Pripravljam tudi nekaj novega, to, kar zdaj delam, album, ki bi ga morala končati čez kakšen mesec. Zagotovo bom zapela eno ali dve novi pesmi," o svojem koncertu, ki bo v četrtek ob 20. uri v Križankah, pravi pevka Josipa Lisac.

Tokrat brez teatra
Sicer bo hrvaška diva v Križankah izvedla klasični koncert: "Želim poudariti, da ne bo teatra ali posebnega performansa. Pripravila bom glasbeni dogodek, to si tudi najbolj želim delati," dodaja Josipa, ki smo jo v nedeljo lahko videli tudi na gledališkem odru. Pevka je namreč nastopila v predstavi Pijana noč 1918 gledališča Ulysses v režijiLenke Udovički, ki so jo na festivalu Ex Ponto uprizorili v Cankarjevem domu. Vsi, ki vas bolj kot koncert mika teater, si lahko na omenjenem festivalu danes ob 20. uri v Slovenskem mladinskem gledališču ogledate še zadnjo predstavo Bobni v noči Bertolta Brechta, ki je nastala pod režijsko taktirko Makedonca Martina Kočovskega.
Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.