Magazin > Film & Glasba & TV
22 ogledov

Koncert po Pijani noči

Žurnal24 main
Pevka Josipa Lisac bo imela v Križankah klasični koncert, na katerem bo predstavila tudi nove pesmi.
"Pripravljam tudi nekaj novega, to, kar zdaj delam, album, ki bi ga morala končati čez kakšen mesec. Zagotovo bom zapela eno ali dve novi pesmi," o svojem koncertu, ki bo v četrtek ob 20. uri v Križankah, pravi pevka Josipa Lisac.

Tokrat brez teatra
Sicer bo hrvaška diva v Križankah izvedla klasični koncert: "Želim poudariti, da ne bo teatra ali posebnega performansa. Pripravila bom glasbeni dogodek, to si tudi najbolj želim delati," dodaja Josipa, ki smo jo v nedeljo lahko videli tudi na gledališkem odru. Pevka je namreč nastopila v predstavi Pijana noč 1918 gledališča Ulysses v režijiLenke Udovički, ki so jo na festivalu Ex Ponto uprizorili v Cankarjevem domu. Vsi, ki vas bolj kot koncert mika teater, si lahko na omenjenem festivalu danes ob 20. uri v Slovenskem mladinskem gledališču ogledate še zadnjo predstavo Bobni v noči Bertolta Brechta, ki je nastala pod režijsko taktirko Makedonca Martina Kočovskega.
Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.