Koncert zaključili v trenirkah

Foto: K.B. Bis koncerta odpeli v trenirkah Foto: K.B. Bis koncerta odpeli v trenirkah Foto: K.B. Bis koncerta odpeli v trenirkah Foto: K.B. Bis koncerta odpeli v trenirkah Foto: K.B. Bis koncerta odpeli v trenirkah
Preteklo soboto je zabave željno občinstvo v šotoru pred dvorano Bonifika v Kopru ponovno navdušila bosanska skupina Dubioza Kolektiv. Svojim zvestim oboževalcem niso pripravili le odlično izpeljanega koncerta, pač pa tudi presenečenje.
Oglej si celoten članek

Člani skupine Dubioza Kolektiv počasi postajajo stari znanci slovenskih festivalov in odrskih desk. Preteklo soboto so ponovno obiskali Koper in novoletnemu vzdušju dodali svojevrstno popestritev, ki izhaja iz njihove razigranosti na odru in nenehnega komuniciranja z občinstvom. Za slovensko občinstvo pravijo, da jim predstavlja "tradicionalno domačo atmosfero", zato tudi v Kopru ni bilo nič drugače. "Ko pa organizatorji priskrbijo dovolj alkohola in prigrizkov, je atmosfera še boljša," so povedali člani skupine.

Obiskovalce šotora pred dvorano Bonifika so pred koncem koncerta presenetili z modno revijo raznobarvnih trenirk – kot odgovor na aktualno problematiko v Sloveniji, za katero menijo, da bi morale biti "vse fašistične izjave, ki prihajajo s strani visokopozicioniranih politikov najbolj strogo obsojene in nikakor ne ignorirane". Pravijo še, da je "javnost v Sloveniji izbrala najboljši možen način in tako skozi humor izkazala svoje mišljenje o trenutnem stanju. Za svoj odgovor na omenjeno problematiko smo se odločili zato, da podpremo vsesplošni trend trenirk v Sloveniji, saj ne nazadnje tudi naš 'čefurski' band veliko nastopa v Sloveniji. V trenutku, ko je Buda iz Elvis Jackson najavil 'Trenirka band', je bilo iz vsesplošnega smeha jasno, da je občinstvo zelo dobro razumelo naše sporočilo."

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 0

Napišite prvi komentar!

Pri tem članku še ni komentarjev. Začnite debato!

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.