Končno izjava: Družina Schumacher se je oglasila oboževalcem

Foto: Epa
Foto: Epa
Nekdanji dirkač Michael Schumacher jutri praznuje 50. rojstni dan.
Oglej si celoten članek

Od nesreče med smučanjem, ki se je pripetila decembra 2013 in v kateri je Schumi utrpel hude poškodbe glave, se je družina Schumacher umaknila iz javnosti. Oboževalci sedemkratnega svetovnega prvaka v Formuli 1 želijo vedeti, kako okreva njihov junak, a informacij o njegovem zdravstvenem stanju ni.

Družina tudi sicer ni dajala izjav, ki bi bile povezane s Schumijem oziroma so bile te zelo redke in ponavadi povezane z dobrodelnostjo. Sedaj pa so se le oglasili na Facebooku. "Veselimo se in radi bi se vam tudi zahvalili, da boste jutri Michaelov 50. rojstni dan z njim in z nami praznovali,“ so zapisali in Michaelove oboževalce opozorili na posebno darilo. Schumiju v čast je njegova fundacija Keep Fighting Foundation razvila aplikacijo – virtualni muzej – na kateri si lahko ogledajo vse dirkačeve uspehe. Poleg tega so v Kölnu odprli razstavo njegovih zasebnih predmetov. "Michael je lahko ponosen na to, kaj je dosegel. Mi zagotovo smo,“ so še sporočili, glede njegovega zdravstvenega stanja pa povedali: "Lahko ste prepričani, da je v najboljših rokah in da bomo storili vse, da bi mu pomagali.“ Družina bo še naprej upoštevala Michaelove želje in o njegovem zdravju ne bo javno razpravljala.

Obišči žurnal24.si

Komentarjev 4

  • mph
    14:12 2. Januar 2019.

    Ko bo sam kakšno povedal, bom verjel, da niso možgani utrpeli trajne poškodbe. Morda jim tako ustreza zaradi zavarovalnic, ne …

  • 12:30 2. Januar 2019.

    To pa je res udarna novica....

Več novic

Zurnal24.si uporablja piškotke z namenom zagotavljanja boljše uporabniške izkušnje, funkcionalnosti in prikaza oglasnih sistemov, zaradi katerih je naša storitev brezplačna in je brez piškotkov ne bi mogli omogočati. Če boste nadaljevali brskanje po spletnem mestu zurnal24.si, sklepamo, da se z uporabo piškotkov strinjate. Za nadaljevanje uporabe spletnega mesta zurnal24.si kliknite na "Strinjam se". Nastavitve za piškotke lahko nadzirate in spreminjate v svojem spletnem brskalniku. Več o tem si lahko preberete tukaj.