Magazin > VIP
17577 ogledov

Končno izjava: Družina Schumacher se je oglasila oboževalcem

michael schumacher Epa
Nekdanji dirkač Michael Schumacher jutri praznuje 50. rojstni dan.

Od nesreče med smučanjem, ki se je pripetila decembra 2013 in v kateri je Schumi utrpel hude poškodbe glave, se je družina Schumacher umaknila iz javnosti. Oboževalci sedemkratnega svetovnega prvaka v Formuli 1 želijo vedeti, kako okreva njihov junak, a informacij o njegovem zdravstvenem stanju ni.

Družina tudi sicer ni dajala izjav, ki bi bile povezane s Schumijem oziroma so bile te zelo redke in ponavadi povezane z dobrodelnostjo. Sedaj pa so se le oglasili na Facebooku. "Veselimo se in radi bi se vam tudi zahvalili, da boste jutri Michaelov 50. rojstni dan z njim in z nami praznovali,“ so zapisali in Michaelove oboževalce opozorili na posebno darilo. Schumiju v čast je njegova fundacija Keep Fighting Foundation razvila aplikacijo – virtualni muzej – na kateri si lahko ogledajo vse dirkačeve uspehe. Poleg tega so v Kölnu odprli razstavo njegovih zasebnih predmetov. "Michael je lahko ponosen na to, kaj je dosegel. Mi zagotovo smo,“ so še sporočili, glede njegovega zdravstvenega stanja pa povedali: "Lahko ste prepričani, da je v najboljših rokah in da bomo storili vse, da bi mu pomagali.“ Družina bo še naprej upoštevala Michaelove želje in o njegovem zdravju ne bo javno razpravljala.

Komentarjev 4
  • mph 14:12 02.januar 2019.

    Ko bo sam kakšno povedal, bom verjel, da niso možgani utrpeli trajne poškodbe. Morda jim tako ustreza zaradi zavarovalnic, ne vem.

  • sam50 12:30 02.januar 2019.

    To pa je res udarna novica....