Šport
4875 ogledov

Nemški nadškof o Schumacherjevem stanju

michael schumacher Epa
Nemški nadškof Georg Gänswein je spregovoril o čustvenem obisku pri nekdanjem dirkaškem šampionu Michaelu Schumacherju.

Nadškof Gänswein je Schumacherja obiskal že pred časom. "Sedel sem nasproti njega, ga prijel za roki in gledal," nadškofove besede povzema Bild. "Čuti, da so okoli njega ljubeči ljudje, ki skrbijo zanj in hvala bogu ščitijo pred zvedavo javnostjo." 

Dodal je še, da je Schumacher videti tako kot pred nesrečo, le "obraz je postal bolj poln". 

Kakšno je zdravstveno stanje nekdanjega dirkača, ni znano, saj se je njegova družina zavila v molk. Njegova dolgoletna menedžerka Sabine Kehm skrbi, da v javnost ne pridejo podrobnosti o Michaelovem stanju. "Michaelovo zdravje ni javna stvar, zato tega ne bomo komentirali," je že večkrat poudarila. 

"V dolgem pogovoru mi je rekel, naj ga naslednje leto ne kličem, saj bo izginil. Mislim, da je sanjal o tem, da bi nekoč to lahko naredil. Zato želim izpolniti njegovo željo in poskrbeti, da nič ne pride v javnost," je povedala v eni redkih izjav na to temo. 

michael schumacher corinna schumacher Žarek upanja Šport Ganljivo pismo Schumacherjeve žene michael schumacher Magazin Schumijev prijatelj: Želel bi si, da bi bila situacija drugačna

dezurni@zurnal24.si

Komentarjev 2
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.