Magazin > VIP
12060 ogledov

Schumijev prijatelj: Želel bi si, da bi bila situacija drugačna

michael schumacher Epa
Dober prijatelj Michaela Schumacherja dobro ve, kakšno je stanje sedemkratnega prvaka v F1.

Michael Schumacher je s Ferrarijem osvojil kar pet naslovov svetovnega prvaka. Nič čudnega, da ga z nekdanjim šefom moštva, Jeanom Todtom, povezuje tesno prijateljstvo. Todt je bil zagotovo med tistimi, ki jih je Michaelova nesreča med smučanjem 29. decembra 2013 močno prizadela. Francoz, ki je bil priča številnim nevarnim situacijam, v katerih se je med svojo izjemno kariero znašel Schumi, pravi, da verjame v čudeže in čudež bi nekdanji dirkač krvavo potreboval. Od svoje nesreče dalje je namreč v stalni zdravniški oskrbi. Kakšno je njegovo zdravstveno staje, družina pred javnostjo skriva. To odločitev Todt, ki svojega nekdanjega varovanca obišče vsaj dvakrat na mesec, spoštuje. "Videvam ga, imam ga rad. Videva njegovo družino,“ je izjavil Todt in dodal: "Želel bi si, da bi bila situacija drugačna.“

 

Pred časom naj bi sicer Schumacherjev sorodnik razkril, da se športna legenda zaveda svoje okolice. "Ko z vozička gleda gore in jezero, včasih zajoka,“ naj bi povedal vir.

 

 

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.