Šport > Moto športi
12018 ogledov

Ganljivo pismo Schumacherjeve žene

michael schumacher corinna schumacher Epa Michael in Corinna sta poročena že 23 let.
Luč sveta je ugledalo pismo žene Michaela Schumacherja.

Corinna Schumacher, žena nekdanjega vrhunskega dirkača Michaela Schumacherja, je prižgala žarek upanja vsem tistim, ki stiskajo pesti, da bi si legendarni Nemec nekoč opomogel po hudi nesreči, ki se je zgodila pred skoraj petimi leti v francoskem Meribelu.

michael schumacher Magazin Schumijev prijatelj: Želel bi si, da bi bila situacija drugačna

Schumacher in njegova družina je leta 2013 počitnikovala v priljubljenem letovišču, kjer je danes 49-letni upokojeni dirkač padel med smučanjem po neoznačeni progi. Pri tem je utrpel tako hude poškodbe glave, da je bil kar pol leta v umetni komi.

Zdravstveno stanje nekdanjega dirkača Jordana, Bennettona, Ferrarija in Mercedesa je več let po nesreči še vedno velika uganka. Družina se je že pred časom zavila v medijski molk in javnosti sporočila, da izjav na to temo ne bo več dajala.

Prav zato je bil toliko odmevnejši zapis, ki ga je od Schumacherjeve soproge prejel nemški glasbenik Sascha Herchenbach, avtor skladbe Born to Fight (slovensko: Rojen za boj), ki jo je posvetil sedemkratnemu svetovnemu prvaku.

michael schumacher, willi weber Magazin Schumijev nekdanji menedžer se čudi Corinnini odločitvi

Herchenbach je družini Schumacher poslal zgoščeno z njegovo pesmijo in na svoje veliko presenečenje dobil odgovor. "Vsi vemo, da je Michael velik borec, ki se ne bo predal. Iskreno se ti zahvaljujemo za sporočilo in lepo darilo, ki nam bo pomagalo prebroditi težke čase. Lepo je prejeti toliko lepih želja in prijaznih besed, ki so nam v veliko oporo," je zapisala Schumijeva žena.

"Michael je velik borec, ki se ne bo predal." 

Corinna Schumacher

Herchenbach je vsebino pisma razkil v pogovoru za nemško revijo Bunte. "Nisem pričavakol odgovora. Zelo me je ganilo. Pismo je bilo ročno napisano in podpisano s strani Corinne. Zapisala je, da je zelo hvaležna za darilo, ki jim je pomagalo v težkih trenutkih," je povedal nemški glasbenik.

schumacher hamilton Za petami največjemu Šport Hamiltonu uspeva "nemogoče"

 

Komentarjev 2
  • stilist 07:37 14.november 2018.

    Kar nekaj...

  • Janez_53 17:28 13.november 2018.

    Avtor članka - in kaj ste hoteli novega povedati s tem člankom??? Nič, kajne? Toliko, da se piše.