Šport > Moto športi
53732 ogledov

Preobrat pri Schumacherjevih

schumacher Profimedias
Španske oblasti nalile čistega vina.

V zadnjih dneh so vse večje svetovne medije preplavile informacije, da se družina sedemkratnega svetovega prvaka Michaela Schumacherja iz Ženeve seli na španski otok Majorko, kjer bo nekdanji zvezdnik formule 1 nadaljeval rehablitacijo po hudi poškodbi glave.

michael schumacher Bivši dom znanega Španca Šport Michael Schumacher se seli

Družina Schumacher naj bi po navedbah švicarske revije l'Illustre kupila 3000 kvadratnih metrov zameljišča z vilo na oddaljeni lokaciji, v kateri je nekoč prebival predsednik Real Madrida Florentino Pérez. Kot pojasnjujejo iz Španije, je družina res kupila vilo na omenjeni lokaciji, vendar za zdaj ni jasno, s kakšnim namenom.

Navedbe o selitvi je najprej negirala Schumacherjeva tiskovna predstavnica Sabine Kehm. "Dejstvo je, da se družina Schumacher ne namerava preseliti na Majorko," je povedala za Autosport. Upokojeni dirkač, ki se je poškodoval med smučanjem v francoskem Meribelu, vse od nesreče okreva za skrbno varovanimi zidovi njegovega prestižnega domovanja ob Ženevskem jezeru.

Na poročanje so se odzvale tudi španske oblasti in predstavniki mesta Andratx, kamor naj bi se preselila družina Schumacher. Govorice o selitvi je namreč sprožila nespretna izjava županje mesta Katie Rouarach, ki naj bi švicarskemu novinarju zaupala, da bo 49-letnik kmalu postal njihov občan. Iz njenega kabineta zdaj odgovarjajo, da je bila izjava napačno interpretirana.

mick schumacher Misija Šport V formulo 1 vrniti ime Schumacher

"Kar zadeva nekdanjega dirkača formule 1 Michaela Schumacherja, njegovo družino in mesto Andratx, želimo poudariti, da izjava, ki naj bi podala izrekla županja Katia Rouarach, ni resnična in je po vsej verjetnosti rezultat napačne interpretacije oziroma nesporazuma," so sporočili iz Španije.

"Županja Andratxa je v pogovoru s švicarsko revijo l'Illustre potrdila že znano dejstvo, da je družina Schuamcher kupila kupila hišo v Port d'Andratxu. Ni pa podala nobenih informacij o domnevni selitvi Michaela Schumacherja ali njegovi družini. Županja s temi informacijami ne razpologa. Dejala je, da smo Schumacherja pripravljeni sprejeti in da so bile lokalne varnostne službe obveščene o njegovem morebitnem prihodu. Novinarju je povedala le, da je družina Schumacher dobrodošla in da bodo na Majorki obravnavani kot prebivalci Andratxa. To pa seveda še ne pomeni, da se bo družina preselila na Majorko," so še zapisali v uradnem sporočilu in še enkrat poudarili, da je družina na otoku dobrodošla.

Jean Todt Michael Schumacher Ferrari Todt: Šport "Čas je, da Schumacherja pustimo na miru"
Komentarjev 4
 • Rafaeluss 09:25 18.avgust 2018.

  To mi pride tako naprej, ko si bogataši dajo zamrzniti do odkritja zdravila za njihovo bolezen. Če druga ne vsaj nekateri fino zaslužijo. 😉😉😉

 • Zara_Corlette 07:48 18.avgust 2018.

  Moja zadnja plača je bila 5300 evrov za 10 ur na teden na spletu...... Prijateljica moje sestre ima v povprečju 22.000 evrov že več mesecev in dela približno 30 ur na teden...... Ne morem verjeti, kako enostavno je bilo, ko ...prikaži več sem poskusil..... Potencial pri tem je neskončen..... T0 je tisto, kar počnem . ........ ➥➥➥➥➥ www.Internet43.Com

 • Avatar Irmamosna
  Irmamosna 01:14 18.avgust 2018.

  Dobrodošli na najboljši seks Dating site ==>> Sexydrom.com