Šport > Moto športi
5728 ogledov

"Čas je, da Schumacherja pustimo na miru"

jean todt FIA EPA
Predsednik Mednarodne avtomobilske zveze kratek o stanju nekdanjega varovanca.

Javnost še vedno zanima zdravstveno stanje Michaela Schumacherja, ki se je grdo ponesrečil na smučanju ob koncu leta 2013. Nekaj mesecev je bil v komi v bolnišnici v Grenoblu, kasneje pa se je družina odločila, da bo sedemkratni svetovni prvak formule 1 poskušal okrevati v domačem okolju.

Informacije o njegovem zdravstvenem stanju so od takrat dalje zelo skope, pojavljajo pa se številne nepreverjene informacije in ugibanja. Med tistimi redkimi, ki imajo dovoljenje, da obiščejo nekdanjega dirkača, je tudi njegov nekdanji šef v moštvu Ferrari Jean Todt. Ta je na vprašanje argentinskega La Naciona, kjer jih je zanimalo stanje Michaela Schumacherja, odgovoril: "Čas je, da pustimo Michaela naj živi v miru."

Francoz več ni želel povedati. S svojimi tokratnimi besedami ni ravno potolažil oboževalcev legendarnega dirkača, ki še vedno upajo na dobre novice. Predsednik Mednarodne avtomobilske zveze je sicer izjavil, da je vesel, ker lahko obiskuje Schumacherja.

Komentarjev 4
  • duuudeee 09:51 02.avgust 2018.

    Razumem, da je vsem težko in vse, ampak lepo vas prosim. Schumacher je bil in še zmeraj je legenda v dirkaškem svetu. Na svetu ima na tisoče in tisoče oboževalcev, ki so ga spremljali vedno in povsod in ko se ...prikaži več ponesreči in vse zanima kako je, kako mu gre in ali mu sploh gre, pa vsi "čas je, da ga pustimo pri miru". Res neumnost, da ne znajo v tolikih letih ene informacije oboževalcem podati.

Sorodne novice