Šport > Moto športi
10298 ogledov

Michael Schumacher se seli

michael schumacher EPA
Nemški dirkaški as ne bo več bival v Švici.

Vse od nesreče Michaela Schumacherja 29. decembra 2013 javnost špekulira o stanju legendarnega dirkača. Zanesljivih informacij ni prav veliko, vse pa kaže na to, da želi družina nekdanjemu šampionu omogočiti še več miru.

mick schumacher Misija Šport V formulo 1 vrniti ime Schumacher

Po poročilih švicarske revije L'Illustré se bo Michael Schumacher v kratkem iz domovanja v Švici preselil na špansko Mallorco, točneje v mestece Andratx. Županja omenjenega naselja Katia Rouarch je dejala: "Lahko uradno potrdim, da se bo Michael Schumacher preselil v naš kraj in da trenutno pripravljamo vse potrebno."

Novi dom popularnega Schumija se nahaja na odmaknjeni lokaciji. Posestvo je veliko okrog 3.000 kvadratnih metrov, obdajajo ga zidovi, imelo naj bi tudi pristajališče za helikopter. 

Zemljišče je skupaj s hišo ocenjeno na 30 milijonov evrov, nekoč pa je pripadalo španskemu gradbenemu magnatu in predsedniku madridskega Reala - Florentinu Pérezu.

Komentarjev 2
  • romzy 19:16 22.oktober 2018.

    Rafaeluss...ko boš imel sorodnika ,starša ,brata ali partnerja v stanju vegetiranja boš vse razumel....samo če si boš to lahko privoščil(finančno).

  • Rafaeluss 08:34 16.avgust 2018.

    Ne razumem namena vegetiranja??