Magazin > VIP
26973 ogledov

Je Corinna Schumacher s tem možu izpolnila veliko željo?

corinna schumacher
Zapravila je 30 milijonov evrov.

Corinna Schumacher, žena dirkaške legende Michaela Schumacherja, je na španskem otoku Majorka kupila vilo s pogledom na morje, za katero naj bi odštela približno 30 milijonov evrov.

Posestvo, ki je bilo prej v lasti Florentina Pereza, predsednika moštva Real Madrid, je veliko 15 tisoč kvadratnih metrov. K vili Yasmin spadajo še pristajališče za helikopterje in dva bazena. Perez je vilo za 25 milijonov evrov kupil pred 13 leti, lani pa se je odločil, da nepremičnino proda.

Schumi, ki si je leta 2013 med smučanjem hudo poškodoval glavo, si je že pred leti želel kupiti vilo na tem otoku. Ko je le našel svojo sanjsko nepremičnino, pa mu jo je menda pred nosom speljala manekenka Claudia Schiffer.

Kot poročajo mediji, se Schumacherjevi ne nameravajo preseliti na Majorku, ampak bodo ostali v Švici, kjer ima Corinna ranč. Nova vila jim bo služila le kot počitniška hišica.

Komentarjev 1
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.