Magazin > VIP
7974 ogledov

Schumijev nekdanji menedžer se čudi Corinnini odločitvi

michael schumacher, willi weber EPA
Nekdanji menedžer Michaela Schumacher, Willi Weber, komentiral odločitev Corinne Schumacher.

V zadnjih dneh se je veliko govorilo o selitvi Michaela Schumacherja na Majorko. V mestecu Andratx je njegova žena Corinna namreč kupila 3000 kvadratnih metrov veliko posestvo, ki je obdano z zidovi, imelo pa naj bi tudi lastno pristajališče za helikopter.

Županja omenjenega naselja Katia Rouarch je vest uradno komentirala. Dejala je: "Lahko uradno potrdim, da se bo Michael Schumacher preselil v naš kraj in da trenutno pripravljamo vse potrebno." Le nekaj dni pozneje pa je Schumijeva tiskovna predstavnica vest zanikala. Nekdanji dirkač, ki ga po nesreči med smučanjem v javnosti ni bilo več videti, ostaja v Švici, je povedala.

schumacher Pojasnilo Šport Preobrat pri Schumacherjevih

Na Majorki sicer živi tudi Schumijev nekdanji menedžer Willi Weber, ki je za Bunte povedal, da se na otoku zelo veliko govori o Schumacherju. "Bo prišel ali ne? Tukajšnje prebivalstvo prevevajo mešani občutki. Po eni strani bi jih Michaelov prihod zelo razveselil, po drugi strani pa ne vedo, kako se s tem spopasti, saj ni znano, kakšno je njegovo zdravstveno stanje in ali se bo lepot okoli sebe sploh zavedal."

Weber je poleg tega izjavil, da ga čudi, da je Corinna na tem otoku kupila vilo. "Michael si nikoli ni želel živeti na Majorki. Tukaj se nikoli ni počutil dobro. Pred 20 leti so mu tukaj ponudili zemljo. Edini pogoj je bil, da za gradnjo hiše najame lokalno podjetje. Odklonil je. Majorka mu ni bila všeč. To še zdaleč ni bil njegov najljubši otok, čeprav se sedaj vsi pretvarjajo, da je Majorko ljubil. To ne drži," je še dodal Weber.

Komentarjev 0
Napišite prvi komentar!

Za komentiranje je potrebna prijava/registracija. Če nimate uporabniškega računa, izberite enega od ponujenih načinov in se registrirajte v nekaj hitrih korakih.